Dustin

På Dustin.no kan bedrifter handle alt de trenger innenfor IT: PC og tilleggsutstyr, skrivere og skannere, lyd og bilde, telefon og navigasjon, programvare, server og lagring, kontorutstyr og møbler. Dustin.no tilbyr smarte tjenester – uansett hva bedriften trenger hjelp med. Dustin er der som støtte, hjelp og helhetsleverandør fra installasjon og vedlikehold til backup og sikkerhetstjenester.

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter og tilleggstjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner .

Har sin kjernevirksomhet innen e-handel, Dustin fungerer som en bro mellom produsentens stort utvalg og kundens behov der våre ansatte hjelper kundene med å finne den riktige løsningen for deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr ca 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Operasjonen er utført i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Selskapet har mer enn 900 ansatte. Mer enn 90 prosent av Dustin inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små og mellomstore bedrifter.

11%

rabatt

11% rabatt – HP EliteDisplay E240 23.8″ 16:9 1920 x 1080 IPS