Vida XL

VidaXL er en internasjonal nettbutikk som tilbyr alt en trenger til hjem, hage, garasje og gjør-det-selv-prosjekter. Nettbutikken har et stort utvalg av produkter som strekker seg fra møbler, jernvare, sportsutstyr, leker, smykker til hjem og hage og mye mer. VidaXL sitt konsept er basert på å tilby et stort spekter av produkter som hjelper folk til å «leve stort på mindre!». Ved å benytte kostnadsbesparende løsninger som ikke går utover kvaliteten på produktene, gjør de produkter tilgjengelig for så mange kunder som mulig.

Forbrukerne blir stadig mer prisbevisste. vidaXL tilbyr produkter for bruk i og rundt huset til konkurransedyktige priser og ønsker å gjøre disse produktene tilgjengelige for så mange forbrukere som mulig.

Vi velger produkter med høy etterspørsel og skaffe dem ved kilden i stor skala. Vi er i stand til å påvirke utformingen og pakking av produktene, som tillater oss å optimalisere dem for hele forsyningskjeden og til slutt betaler våre kunder en svært rimelig pris for dem.

Vi selger våre produkter til prisbevisste forbrukere over hele Europa, USA og Australia gjennom 31 nettbutikker , og er alltid hardt i arbeid for å utvide og nå enda flere kunder.

Det er ikke noe vi hater mer enn overforbruk for produkter, og vi tror vi er ikke alene. Ved å holde full kontroll over alle prosesser i verdikjeden, skal vi alltid kunne tilby våre produkter til en konkurransedyktig pris.

Vi tilbyr våre kunder gode tjenester. Hvis har spørsmål om et produkt, frakt eller betaling, våre kundebehandlere er alltid klar til å hjelpe, på ditt eget språk. Frakt og retur er alltid gratis i vidaXL nettbutikker. Selvfølgelig noe kan gå galt hver gang på en stund. Skulle dette skje med deg som kunde, lover vi å løse problemet i din favør.

Shopping på vidaXL gir deg en god følelse. Du kan kjøpe vidaXL produkter gjennom hvilken plattform du er mest komfortabel med og på toppen av det vi lover at shopping på vidaXL vil gi følelsen av et «godt tilbud».

26%

rabatt

26% rabatt – 5-lags kvadratisk Hylle i bambus