Lekmer NO

Lekmer.no er Nordens ledende nettbutikk for barnefamilien med alt til alle unger. På Lekmer.no finnes leker, barneklær, babyprodukter, barnevogner, bilbarnestoler, barneværelse-innredning og spill til riktig pris. Lekmer har sin base i Stockholm med lager i Arlandastad, Stockholm. Lekmer ble grunnlagt i januar 2006 og eies i dag av Qliro Group.

Lekmer er en komplett barnebutikk på internett. Her kan du enkelt bestille og få hjem alle produkter som kan tenkes og behøves i en barnefamilie – alt fra innredning, via barneklær, til leker. Dessuten finner du et stort utvalg av barnevogner, bilstoler og alt annet som barn og foreldre kan tenkes og behøves under barnas oppvekstår.

Alle våre produkter kommer fra velkjente fabrikanter og det å bare tilby kvalitetsprodukter er noe vi synes er utrolig viktig og aldri tviler på.

Takket være vår størrelse – Lekmer er en av de aller største leverandørene online – samt at vi kan ta hånd om logistikk uten å ha en fysisk butikk, er våre priser som regel mye bedre enn ”ute i butikk”. Du kan helt enkelt gjøre bra og billige kupp.

Dessuten slipper du å trenge deg frem i butikker og kan i stedet sitte i fred og ro å sammenligne produktene hjemme og ta den tiden du behøver. Du slipper også selgerens ”tips”. Her bestemmer du helt selv hva du vil ha etter dine og din families egne behov.

Hver dag jobber vi for å gjøre småbarnslivet enklere, mer behagelig og litt billigere for Nordens barnefamilier. Innen 4-7 arbeidsdager leverer vi din pakke direkte til din postkasse eller til ditt nærmeste postkontor. Når det plinger på mobilen er det på tide å hente din pakke fra Lekmer.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

25%

rabatt

25% rabatt – Shoes Vinterstøvel, Fôret, Black

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone